Friptura de miel cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti
PrinteazaO reteta de friptura de miel cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti din: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, boia dulce, piper boabe si apa calda.
- 1 pulpa de miel
- 1 ceasca de unt
- sare
- 1/2 lamaie
- 1/2 lingurita de boia dulce
- piper boabe
- apa calda
Mod de preparare:
Pulpa de miel se freaca cu lamaia pe fiecare parte si se unge cu untul topit, apoi cu boia dulce de ardei.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune in tava cu apa calda si cateva boabe de piper. Forma se tine la cuptor o ora, dupa care se intoarce friptura si se stropeste cu sosul din tava.
Se continua coacerea inca o ora. Se scoate cand s-a rumenit frumos si se serveste cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti.
Poftă bună!