Friptura de miel cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti

Printeaza

O reteta de friptura de miel cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti din: pulpa de miel, unt, sare, lamaie, boia dulce, piper boabe si apa calda.

Ingrediente:Friptura de miel cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti

  • 1 pulpa de miel
  • 1 ceasca de unt
  • sare
  • 1/2 lamaie
  • 1/2 lingurita de boia dulce
  • piper boabe
  • apa calda

Mod de preparare:

Pulpa de miel se freaca cu lamaia pe fiecare parte si se unge cu untul topit, apoi cu boia dulce de ardei.

Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune in tava cu apa calda si cateva boabe de piper. Forma se tine la cuptor o ora, dupa care se intoarce friptura si se stropeste cu sosul din tava.

Se continua coacerea inca o ora. Se scoate cand s-a rumenit frumos si se serveste cu garnitura de salata verde si cartofi prajiti.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.