Friptura de miel cu ghimbir
PrinteazaFriptura de miel cu ghimbir din: pulpe de miel, scortisoara, curcuma, ghimbir, piper cayenne, coriandru, cardamom si ulei de masline.
- 1.5 kg pulpa de miel dezosata
- 1 lingurița scorțișoara
- 2 lingurite curcuma
- ½ lingurita ghimbir
- ½ lingurita piper cayenne
- 2 lingurite de coriandru
- 1 lingura cardamon
- 1 lingura ulei de masline
- salata de cușcuș și tzatziki pentru servire
Mod de preparare:
Taiați pulpa bucati potrivite. Amestecati condimentele uscate, adaugati ulei si amestecati bine. Ungeti bucatile de carne cu pasta de condimente.
Dati la frigider pentru 12-48 de ore. Scoateți carnea de miel din frigider cu 1 ora inainte de a o gati.
Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Puneti carnea de miel intr-o tava si dati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!