Friptura de miel cu ghimbir

Printeaza

Friptura de miel cu ghimbir din: pulpe de miel, scortisoara, curcuma, ghimbir, piper cayenne, coriandru, cardamom si ulei de masline.

IngredienteFriptura de miel cu ghimbir

  • 1.5 kg pulpa de miel dezosata
  • 1 lingurița scorțișoara
  • 2 lingurite curcuma
  • ½ lingurita ghimbir
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 lingurite de coriandru
  • 1 lingura cardamon
  • 1 lingura ulei de masline
  • salata de cușcuș și tzatziki pentru servire

 

Mod de preparare:

Taiați pulpa bucati potrivite. Amestecati condimentele uscate, adaugati ulei si amestecati bine. Ungeti bucatile de carne cu pasta de condimente.

Dati la frigider pentru 12-48 de ore. Scoateți carnea de miel din frigider cu 1 ora inainte de a o gati.

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C. Puneti carnea de miel intr-o tava si dati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.