Friptura de miel cu legume
PrinteazaFriptura de miel cu legume din: coaste de miel, cartofi, morcov, ceapa, usturoi, ardei gras, foaie de dafin, cimbru, ienibahar, ulei, sare si piper.
- 1 bucata coaste de miel (cam 1 kg)
- 3 cartofi
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 1 ardei gras rosu
- 1 foaie de dafin
- 1 crenguta de cimbru
- ienibahar
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimenteazâ bucata de carne cu sare şi piper şi unge-o cu ulei. Aşaz-o într-un vas termorezistent uns cu ulei.
Pune foaia de dafin, cartofii tâiaţi în bucăţi mai mari, ceapa julien, morcovul rondele şi usturoiul zdrobit.
Presară cimbru şi ienibahar şi stropeşte cu puţină supă de legume. Acoperă cu foile de aluminiu şl lasă la cuptor, la foc moderat, 45 de minute.
Indepărtează folia şi adaugă usturoiul tăiat rondele şi ardeiul fâşii. Lasă la cuptor 15-20 de minute, ca sâ prindă crustă.
Friptura de miel cu legume
Pofta buna!
O friptura de miel cu legume perfecta pentru masa de Paste