Friptură de miel cu miere
PrinteazaFriptură de miel
- 1 pulpă de miel de aproximativ 1,5 kg
- 5- 6 căţei de usturoi
- 5-6 linguri de miere
- rozmarin
- cimbru
- sare
- piper
- condimente
Mod de preparare:
Cureţi şi speli bine pulpa de miel, apoi cureţi şi tai felii căţeii de usturoi. Crestezi din loc în loc pulpa de miel, o împănezi cu usturoi, o ungi cu miere ca să prindă o culoare frumoasă la copt şi o aşezi într-o tavă în care ai pus puţin ulei şi o cană de apă.
Presari apoi condimente, câteva fire de cimbru şi de rozmarin şi o dai la cuptor pentru 1 oră. Când e gata friptura, o tai felii pe care le aşezi pe un platou cu salată verde, cu cartofi alături sau orice altă garnitură îţi place.
Friptură de miel
Poftă bună!