Friptura de miel cu rozmarin
PrinteazaFriptura de miel cu rozmarin din: pulpa de miel, rozmarin, usturoi, ulei vegetal, sare, piper.
- 1 pulpa de miel
- 4 crengute de rozmarin
- 4 catei de usturoi
- 2 linguri de ulei vegetal
- Sare si piper dupa gust
- Broccoli si cartofi copti pentru servire
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
Dezosati pulpa de miel. Atunci cand osul a fost eliminat, asezonati interiorul carnii cu sare si piper dupa gust si apoi puneti osul inapoi.
Indoiți carnea inapoi peste os, se lega cu sfoara și apoi se asezoneaza si pe afara.
Incalziti uleiul intr-o tigaie mare și apoi prajiti carne ape toate partile. Puneti rozmarinul și usturoiul intr-un vas de cuptor și asezati carnea de miel deasupra acestora. Dati la cuptor si gatiti pentru aproximativ 45-50 de minute.
Scoateți carnea de miel din cuptor și se lasa sa se odihneasca timp de 15 minute.
Pofta buna!