Friptura de miel in pergament

Printeaza

Friptura de miel in pergament

Ingrediente:Friptura de miel în pergament

  • 1 pulpă de miel de aproximativ 1 kg
  • 150 ml ulei
  • 2 lămâi
  • 1 căpăţână ustu­roi
  • sare
  • piper
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi usturoiul şi îl pisezi bine, iar separat storci lămâia. Cureţi apoi pulpa de miel, o speli bine şi o ungi cu ulei, zeamă de lămâie, usturoi pisat şi presari sare şi piper după gust. înfăşori pulpa de miel în pergament sau în hârtie de copt, o aşezi într-un vas şi dai  carnea la cuptor pentru 40 de minute, la foc potrivit.

Intre timp cureţi cartofii şi îi pui la fiert întregi, în apă cu sare. Când sunt gata îi tai rondele pe care le aşezi pe un platou si  presari mărarul tocat fin.

Scoţi si friptura bine pătrunsă, îi îndepărtezi pergamentul, îi înfăşori osul într-o folie de aluminiu şi o aşezi pe platou, alături de cartofi.

Friptură de miel în pergament

Friptura de miel în pergament

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.