Friptura de porc in crusta

Printeaza

Friptura de porc in crusta din: pulpa de porc, mustar, vin, tarhon, leustean, rozmarin, oregano, piper.

Ingrediente:Friptura de porc in crusta

  • 1 kg pulpă de porc
  • 3 linguri cu muştar clasic
  • 1 pahar cu vin alb
  • 1/2 linguriţă cu tarhon uscat mărunţit
  • 1/2 linguriţă cu leuştean uscat mărunţit
  • 1/2 linguriţă cu rozmarin
  • 1/2 linguriţă cu oregano
  • 1/2 linguriţă cu piper negru măcinat
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Freacă mai întâi carnea cu sare, apoi unge-o cu muştar (să fie stratul mai gros).

Amestecă într-un castron toate mirodeniile, apoi tăvăleşte carnea unsă cu muştar prin ele. Incinge ulei într-o tigaie adâncă şi pune bucata de carne la prăjit.

Las-o două minute pe o parte şi un minut pe cealaltă.

Pune acum bucata de carne într-o tavă termorezistentă, adaugă vinul şi aceeaşi cantitate de apă, o lingură cu ulei şi sare.

Dă la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.