Friptura de porc cu legume

Printeaza

Friptura de porc cu legume din: pulpa de porc, cartofi, morcovi, ciuperci, coniac, bacon afumat, carnat picant, boia dulce, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de porc cu legume

  • 800 g pulpa de porc
  • 6 cartofi
  • 3 morcovi
  • 200 g ciuperci albe proaspete
  • 100 ml coniac
  • 100 g bacon afumat
  • un carnat picant
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie încăpătoare se încinge uleiul şi se rumeneşte carnea pe toate părţile. Se adaugă coniacul, boiaua, baconul tăiat mărunt, cârnatul şi ciupercile feliate. Se lasă 2-3 minute pe foc, se adaugă cartofii şi morcovii feliaţi şi se mai ţine 2-3 minu­te, amestecând ca să nu se lipească.

Apoi, tot conţinutul se trans­feră într-un vas de cuptor, se pune apă cât să cuprindă toate ingredientele, se potriveşte de sare şi piper şi se dă la cuptor pentru 2 ore.

Friptura de porc cu legume

Friptura de porc cu legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.