Friptura de porc cu legume
PrinteazaFriptura de porc cu legume din: pulpa de porc, cartofi, morcovi, ciuperci, coniac, bacon afumat, carnat picant, boia dulce, sare, piper.
- 800 g pulpa de porc
- 6 cartofi
- 3 morcovi
- 200 g ciuperci albe proaspete
- 100 ml coniac
- 100 g bacon afumat
- un carnat picant
- 2 linguri ulei
- boia dulce
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie încăpătoare se încinge uleiul şi se rumeneşte carnea pe toate părţile. Se adaugă coniacul, boiaua, baconul tăiat mărunt, cârnatul şi ciupercile feliate. Se lasă 2-3 minute pe foc, se adaugă cartofii şi morcovii feliaţi şi se mai ţine 2-3 minute, amestecând ca să nu se lipească.
Apoi, tot conţinutul se transferă într-un vas de cuptor, se pune apă cât să cuprindă toate ingredientele, se potriveşte de sare şi piper şi se dă la cuptor pentru 2 ore.
Friptura de porc cu legume
Pofta buna!