Friptura de porc cu sos de vin

Printeaza

Friptura de porc cu sos de vin din: ceafa de porc, mustar, malai, unt, vin, zahar.

Ingrediente:Friptura de porc cu sos de vin

  • 1,5 kg ceafă de porc
  • 8 linguri muştar
  • 2 linguri mălai
  • 50 g unt
  • 100 ml vin
  • 1 lingură zahăr

 

Mod de preparare:

Se sărează şi piperează ceafă, se unge cu 8 linguri muştar, se presară cu 2 linguri mălai şi se prăjesc în 50 g unt încins. In sosul rămas se adaugă 100 ml vin, 2 linguri muştar şi 1 lingură zahăr brun şi 2 se amestecă până scade.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.