Friptura de porc cu sos de zmeura
PrinteazaFriptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper.
- 2 fileuri de porc
- 200 g zmeură
- 1 limetă
- 1 lingură muştar
- 2 fire de cimbru
- 100 ml ulei de măsline
- 1 linguriţă de zahăr
- sare şi piper negru după gust
Mod de preparare:
Pasaţi zmeura în blender, împreună cu coaja rasă şi sucul de limetă, muştarul, cimbrul şi zahărul. Turnaţi uleiul de măsline uşor, fără să vă opriţi din pasat, apoi asezonaţi cu sare şi piper.
Indepărtaţi pieliţele fileurilor de carne, turnaţi sosul de zmeură şi lăsaţi la marinat circa şase ore.
După ce scoateţi carnea din marinadă, puneţi-o la prăjit aproximativ 15 minute.
Pofta buna!