Friptura de porc in sos picant

Printeaza

Friptura de porc in sos picant din: pulpa de porc, condimente, ardei, rosii, ulei, ceapa, chilli, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de porc in sos picant

  • 700 g pulpă de porc
  • condimente pentru friptură
  • un ardei gras roşu
  • 2 ardei iuţi
  • 4 roşii bine coapte
  • 3-4 linguri ulei
  • o ceapă
  • sare
  • piper
  • chilli
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se unge bine pulpa de porc cu condimente pentru friptură şi ulei şi se ţine 30 de minute acoperită, după care se dă la cuptor până se rumeneşte frumos, stropind-o din când în când, cu câte o lingură de apă sau vin.

Intr-o tigaie, se călesc în ulei ceapa, ardeiul gras şi ardeii iuţi tăiaţi rondele, iar când încep legumele să sticlească, se pun roşiile decojite şi date prin răzatoare, sare, după gust, verdeaţă, piper şi chilii.

Se lasă să fiarbă la foc mic, până când scade sucul lăsat de la roşii. Se scoate carnea de la cuptor, se porţionează şi se serveşte alături de sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.