Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi

Printeaza

Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi din: carne de porc, usturoi, unt.

Ingrediente:Friptura de porc la gratar cu salata de cartofi

  • 150 g carne slaba de porc
  • 1/2 căţel usturoi
  • 5 g unt

 

 

Mod de preparare:

Se taie carnea felii, se bate şi se frige pe gră­tarul încins, pe ambele părţi, fără să se usuce. Se freacă cu puţin usturoi şi se serveşte cu untul pus deasupra şi cu salată de cartofi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.