Friptură de porc la gratar

Printeaza

Friptură de porc la gratarFriptura de porc la gratar

Ingrediente:

  • 1 kg carne mai grasă de porc (ceafa)
  • 100 g slănină
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli carnea şi o tai în felii potrivite. Amesteci apoi sare, piper şi cimbru în cantităţi egale, pudrezi bucăţile de carne cu acest amestec şi le laşi deoparte 10 minute.

Intre timp încingi grătarul, îl ungi cu slănină, apoi aşezi bucăţile de friptură şi ai grijă să le întorci pe o parte şi pe cealaltă ca să se rumenească frumos.

Poţi servi friptura simplă, cu salată sau cu garnitură de cartofi noi prăjiţi, cu mărar.

Friptură de porc la gratar

Friptura de porc la gratar

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.