Friptură de porc la tavă

Printeaza

Friptură de porc la tavă

Friptură de porc la tavă din: pulpa de porc, vin, usturoi, bulion, condimente, marar, ulei.

 

Ingrediente:

  • 172 kg pulpă de porc
  • 1 pahar vin alb
  • 3 căţei de usturoi
  • 2-3 roşii din bulion
  • condiment pentru friptură de porc
  • 1 legătură mărar
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii potrivite, le aşezi într-o tavă, apoi pregăteşti sosul: tai mărunt roşiile, le amesteci cu condimentul spe­cial Fain condiment pentru frip­tura de porc, vinul, usturoiul pisat, mărarul tocat, 1 ceaşcă de apă şi 2 linguri ulei.

Torni sosul peste carne şi dai friptura la cuptor, la foc mic, pentru 35 de minute. Din când în când acoperi carnea cu sosul din tavă şi după ce s-a pătruns bine, scoţi friptura pe un platou şi o aduci la masă cu piure de cartofi şi salată asortată alături sau cu legume sotate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.