Friptură de pui cu smantană şi ceapă
PrinteazaFriptură de pui cu smantană şi ceapă
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui dezosate
- 4 legături de ceapă verde
- 100 g caşcaval
- 120 g smântână
- 2 ouă
- 100 ml ulei
Mod de preparare:
Cureţi şi tai ceapa bucăţi de 1-2 cm. într-o tavă pui uleiul şi un strat mai gros de ceapă din jumătate de cantitatea de ceapă. Deasupra cepei aşezi fiecare bucată de carne întinsă puţin cu ciocanul de şniţele.
Le acoperi cu restul de ceapă şi le dai la cuptor până ce carnea este aproape gata. Scoţi tava şi peste carne şi ceapă razi un strat de 1 cm de caşcaval. Scoţi din nou tava şi torni smântână amestecată cu ouăle. Dai la cuptor până se rumeneşte.
Friptură de pui cu smântână şi ceapă
Poftă bună!