Friptura de pui

Printeaza

O reteta de friptura de pui din: pui, ulei, ceapa, ardei iute, smantana, zahar, sare, piper si sofran.

Ingrediente:Friptura de pui

  • 1 pui mai mare
  • 5 linguri ulei
  • 3 cepe mici
  • 1 ardei iute
  • 1 cană smântână
  • zahăr
  • sare
  • piper şi şofran, după gust.

Mod de preparare:

Puiul bine spălat se tranşează în bucăţi potrivite şi se pune la prăjit în ulei bine încins, adăugându-se ceapa tăiată rondele fine, ardeiul tăiat mărunt şi restul de condimente în cantităţi după gust. Se prepară la foc mic, completându-se din când în când cu apă.

Când puiul este bine făcut, se scoate şi se serveşte alături de sosul rămas, cu smântână.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.