Friptura de strut cu ceapa rosie
PrinteazaO reteta de friptura de strut cu ceapa rosie din: carne de strut, sos de soia, sherry, usturoi, ghimbir, faina de grau, ulei de floarea soarelui si ceapa rosie.
- 500 g carne de strut feliata subtire
- 25 ml sos de soia
- 25 ml sherry
- 4 capatani de usturoi pisate
- 10 g ghimbir ras
- 10 g faina de grau
- 20 g ulei floarea-soarelui
- 2 cepe rosii feliate
Mod de preparare:
Puneti carnea intr-un bol si adaugati sosul de soia, sherry-ul, usturoiul, ghimbirul si faina de grau. Amestecati bine si lasati compozitia sa marineze timp de 15 minute.
Incalziti o tigaie la temperatura ridicata. Adaugati uleiul. Adaugati apoi ceapa si prajiti pana ce aceasta se inmoaie.
Adaugati carnea si prajiti prin agitare timp de 2-3 minute. Garnisiti cu rozmarin tocat proaspat si asezonati dupa gust. Serviti cu paste sau piure si legume.
Friptura de strut cu ceapa rosie
Poftă bună!