Friptura de vacuta la tava

Printeaza

Friptura de vacuta la tava

Ingrediente:Friptura de vacuta la tava

  • 1 kg carne
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 căţel de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • suc de roşii sau pastă tomată
  • foi de dafin
  • 100 ml vin

 

Mod de preparare:

Carnea se spală, se taie zgârciurile şi se pune în cratiţă să fiarbă cu toate ingredientele amintite, se lasă să fiarbă bine, apoi se scoate din sos, se scurge şi, când s-a răcit, se taie felii egale care se pun în tavăşi după aceea se toarnă sosul strecurat peste carne şi gustăm să vedem dacă lipseşte ceva.

La final, punem vinul şi dăm la cuptor timp de jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.