Friptura de vanat cu cartofi si mango

Printeaza

Friptura de vanat cu cartofi si mango din: steak, cartofi, mango, miere, ulei, ardei.

Ingrediente:Friptura de vanat cu cartofi si mango

  • 4 steak-uri de vânat
  • 750 g cartofi, tăiaţi bucatele
  • 1 mango, curăfaf şi tăiat bucăţi mici
  • zeama şi coaja răzuită de la 1 lămâie
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri miere
  • 4 ardei capia copti
  • 1 linguriţă coriandru

 

Mod de preparare:

Rumeneşte, la cuptor, 30 de minute cartofii presăraţi cu sare şi piper şi stropiţi cu ulei. Combină uleiul cu mierea şi unge carnea pe ambele părţi.

Rumeneste carnea la gratar si serveste cu cartofi si felii proaspete de mango.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.