Friptura de vita cu salata de porumb

Printeaza

Friptura de vita cu salata de porumb din: salata verde, coriandru, rosii cherry, porumb, ulei de masline extravirgin, sare de mare, piper negru, cartofi, muschi de vita, usturoi si vinegreta de busuioc.

 

Ingrediente:Friptura de vita cu salata de porumb

  • salata verde proaspătă
  • coriandru, tocat
  • rosii cherry
  • porumb proaspăt
  • 1 ½ linguri de ulei de măsline extra virgin
  • 1 lingurita de sare de mare
  • ½ lingurita piper negru macinat proaspat
  • cartofi mici fierti
  • 1-1 ½ kg muschi de vita
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • 1 lingurita de sare de mare
  • ½ lingurita piper negru macinat proaspat
  • vinegreta de busuioc

 

Mod de preparare:

Combinati suc de lămâie, ulei de măsline, usturoi, sare si piper intr-o punga cu blocare zip. Se feliaza subţire friptura şi se adaugă in punga. Se lasa la marinat la temperatura camerei.

Incalziti cuptorul la 425 de grade.

Combină de 1 1/2 linguri ulei de masline, sare si piper intr-o tigaie. Se adauga porumbul si se lasa la prajit timp de 15 minute, intorcand la fiecare 5 minute.

Scoateţi din cuptor şi dati deoparte să se răcească.

Incingeti gratarul temperatura medie.  Adaugati feliile de carne marinata si lasati la fript cate 5-6 minute pe fiecare parte. Inainte de servire se lasa la racit aproximativ 5 minute.

Intre timp se aranjeaza salata pe farfurii mari. Se presara coriandru. Se adauga porumbul, cartofii şi roşiile. Apoi se adauga friptura si se stropeste cu vinegreta de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.