Friptura Delicia

Printeaza

Friptura Delicia din: crenvursti, picioare de porc, usturoi, ketchup, pasta de ardei, mustar, cascaval.

Ingrediente:Friptura Delicia

  • 4 crenvurşti
  • 4 picioare de porc
  • 3 căţei de usturoi
  • ketchup
  • pastă de ardei
  • muştar
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Se curăţă bine picioarele de porc şi se fierb în apă cu sare apoi se scurg şi se dezosează cu grijă, să nu se rupă cai nea bucăţi. Fiecare bucată de carne cu şorici se ruleaz în jurul unui crenvurşti, apoi ruladele astfel obţinute s aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se stropesc cu un sos cor dimentat.

Acesta se prepară din căţeii de usturoi zdrobiţi, dou linguri de ketchup, o linguriţă de pastă de ardei, o linguriţă de muştar şi puţin piper. Deasupra se aşază felii subţi de caşcaval, apoi se dă tava la cuptor pentru 20 de minute.

Friptura se serveşte cu salată de sezon.

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cam mare amestecatura in friptura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.