Friptura Delicia
PrinteazaFriptura Delicia din: crenvursti, picioare de porc, usturoi, ketchup, pasta de ardei, mustar, cascaval.
- 4 crenvurşti
- 4 picioare de porc
- 3 căţei de usturoi
- ketchup
- pastă de ardei
- muştar
- caşcaval
Mod de preparare:
Se curăţă bine picioarele de porc şi se fierb în apă cu sare apoi se scurg şi se dezosează cu grijă, să nu se rupă cai nea bucăţi. Fiecare bucată de carne cu şorici se ruleaz în jurul unui crenvurşti, apoi ruladele astfel obţinute s aşază într-o tavă unsă cu ulei şi se stropesc cu un sos cor dimentat.
Acesta se prepară din căţeii de usturoi zdrobiţi, dou linguri de ketchup, o linguriţă de pastă de ardei, o linguriţă de muştar şi puţin piper. Deasupra se aşază felii subţi de caşcaval, apoi se dă tava la cuptor pentru 20 de minute.
Friptura se serveşte cu salată de sezon.
Pofta buna!
Cam mare amestecatura in friptura asta