Friptura din muschiulet de porc glazurata

Printeaza

Friptura din muschiulet de porc glazurata din: ulei, muschiulet de porc, lamai, zahar, sos de soia, sos picant, ciuperci, porumb, ardei, morcov, taietei, ulei de susan.

Ingrediente:Friptura din muschiulet de porc glazurata

  • 1/2 lingură ulei de floarea soarelui
  • 1 muşchiuleţ de porc, circa 500 g, tăiat bucăţi
  • zeama şi coaja răzuită de la 2 lămâi
  • 50 g zahăr
  • 2 1/2 linguri sos de soia
  • 1-3 linguriţe sos picant de chilli
  • 250 g amestec de ciuperci, tăiate bucăţi mici
  • 125 g porumb fraged mic
  • 1 ardei gras roşu, tăiat felii
  • 2 morcovi, tăiaţi ca beţele de chibrit
  • 300 g tâieţei fierţi
  • 1 linguriţă ulei de susan

 

Mod de preparare:

Incinge jumătate din ulei într-un vas wok la foc potrivit. Rumeneşte carnea uniform şi lasă deoparte, la vasul de pe foc şi şterge-l cu hârtie absorbantă.

Intr-un bol mic combină zeama şi coaja de lămâie, zahărul, sosul de soia şi sosul picant de chilii. Fierbe amestecul în wok timp de 1 minut, apoi toarnă-l înapoi în bol.

Adaugă uleiul rămas în wok şi prăjeşte legumele 3 minute înainte să adaugi carnea înapoi în vas. Adaugă tăieţeii, uleiul de susan şi sosul, amestecă bine pentru a se unge uniform şi încălzeşte 3 minute, până când se pătrund.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.