Friptura din pulpa de vitel

Printeaza

Friptura din pulpa de vitel din: pulpa de vitel, slanina, ceapa, vin, rozmarin, supa de carne, sare, piper, unt, cartofi.

Ingrediente:Friptura din pulpa de vitel

  • 1,5 kg pulpă viţel
  • 50 g slănină
  • o ceapă
  • 200 ml vin alb
  • rozmarin
  • 500 ml supă de carne
  • sare
  • piper
  • 1 lingură unt
  • 4-5 cartofi

 

Mod de preparare:

Tai ceapa şi slănina bucăţi. Crestezi din loc în loc pulpa de viţel şi o împănezi cu slănină şi ceapă. Ungi pulpa cu unt, o condimentezi cu sare şi piper după gust, rozmarin mărunţit şi o pui în tavă, după care o dai la cuptor un sfert de oră.

Torni vinul în tavă şi, după ce a scăzut, adaugi supa de carne şi cartofii tăiaţi după dorinţă. Stropeşti din când în când friptura cu sosul format în tavă şi o ţii până se rumeneşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.