Friptură fragedă de porc

Printeaza

 

Speli 1 kg muşchi de porc, apoi îl tai felii de grosimea degetului. Intr-o cratiţă torni 1 ceaşcă ulei, apoi aşezi bucăţile de carne una lângă alta, sărezi şi piperezi după gust, pui bucăţile de usturoi, apoi repeţi operaţiunea până termini carnea.

Adaugi o cană cu apă, pui capacul şi laşi vasul pe plita încinsă sau pe ochiul de aragaz, la foc mic, până ce carnea a fiert. Dacă e nevoie, mai adaugi apă caldă. Vei avea o friptură fragedă. E bună cu orice garnitură.

Friptură fragedă de porc

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • friptura frageda de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.