Iepure cu mustar din: iepure, vin, ceapa, mustar, smantana, ulei, cimbru. Ingrediente: un iepure un litru vin alb sec 2 cepe 6 linguri muştar iute un cub concentrat de pasire 200 g smântână 2 linguri ulei 2 crenguţe cimbru sare piper Mod de preparare: Se porţionează iepurele, se unge din abundenţă cu muştar şi […]
Friptura de iepure cu bere – usor de preparat
PrinteazaFriptura de iepure cu bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper.
- un iepure porţionat
- 400 ml bere neagră
- 3 cepe
- o lingură boabe de ienupăr
- 2 foi dafin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată.
Se presară boabele de ienupăr şi foile de dafin rupte.
Se toarnă berea, se presară cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor.
La final, sosul trebuie să fie scăzut şi carnea cu ceapa frumos rumenite, aurii.
Friptura de iepure cu bere
Pofta buna!
poate iti place si:
Iepure cu rosii uscate din: iepure, ulei, unt, ceapa, rosii, telina, usturoi, lamaie, sare, piper. Ingrediente: un iepure 4 linguri ulei 2 linguri unt 2 cepe un morcov 6 roşii uscate un fir ţelină 3 căţei usturoi o lămâie 2 crenguţe cimbru o crenguţă rozmarin 500 ml vin alb 500 ml supă sare piper […]
Pofta buna!