Friptura de iepure in bere din: iepure, bere, ceapa, boabe de ienupar, dafin, sare, piper.
Carnea de iepure este o sursă bogată de proteine, care sunt importante pentru menținerea și dezvoltarea masei musculare.
Este o sursă sănătoasă de proteine, dar este scăzută în grăsimi și calorii, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru persoanele care încearcă să piardă în greutate sau să mențină o dietă sănătoasă.
Carnea de iepure este o sursă bogată de nutrienți, cum ar fi vitamina B12, fierul și zincul, care sunt importante pentru sănătatea generală și funcționarea organismului.
Ingrediente:
un iepure porţionat
400 ml bere neagră
3 cepe
o lingură boabe de ienupăr
2 foi dafin
sare
piper
Mod de preparare:
Din ceapă se face un pat în tava de cuptor şi apoi se aşază carnea porţionată.
Se presară boabele de ienupăr şi foile de dafin rupte. Se toarnă berea, se presară cu sare şi piper şi se dă vasul la cuptor.
La final, sosul trebuie să fie scăzut şi carnea cu ceapa rumenite.
Placinta cu carne de iepure si susan din: faina, praf de copt, susan, unt, iepure, bacon, legume, condimente, verdeata. Ingrediente: 250 g făină 10 g praf de copt 125 ml supă de legume 2 linguri cu pătrunjel proaspăt, tăiat mărunt un ou bătut, pentru uns 2 linguri cu seminţe de susan, opţional Pentru umplutura: 1 iepure […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.