Friptura de iepure cu legume

Printeaza

Friptura de iepure cu legume din: carne de iepure, morcovi, cartofi, ceapa si telina.

 

Ingrediente:

  • 2 iepuri (doar carnea)
  • 8 morcovi
  • 8 cartofi
  • 5 cepe
  • 1 cana telina taiata

 

 

Mod de preparare:

Taie carnea in bucati si pune-o intr-o cratita adanca. Adauga apa pana cand carnea este acoperita.

Taie morcovii in jumatate, apoi adauga-i in oala.

Puna si cartofii intregi, apoi ceapa.

Pune oala la fiert 2 ore, acoperita cu un capac, la foc mediu. Adauga sare si piper la final si amesteca.

Friptura se serveste calda, cu garnitura de legume si cu o salata proaspata.

Friptura de iepure cu legume

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Iepure în sos de vin

Iepure în sos de vin din: carcasa de iepure, cimbru, foi de dafin, scortisoara, lamaie, ou, sare, vin, ceapa, morcov, telina, faina, miere, cartofi, pasta de tomate, pesmet, spanac, ulei, supa de legume. Ingrediente: 1 carcasă de iepure 5 crenguțe de cimbru 7 foi de dafin 2 batoane de scorțișoară 1 lămâie 1 ou sare […]

 

retete

Supă de iepure cu praz

Supă de iepure cu praz din: coaste de iepure, morcov, praz, radacina de telina, usturoi, sare, taitei, patrunjel verde. Carnea de iepure este o sursă sănătoasă de proteine și nutrienți și poate face parte dintr-o dietă echilibrată și sănătoasă. În general, carnea de iepure este considerată sănătoasă pentru consum, cu anumite limitări și precauții care […]

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu am mancat niciodata asa ceva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.