Carnea de iepure: Beneficii, Contraindicatii, Valori Nutritionale si Retete Delicioase cu Carne de Iepure. Carnea de iepure este cunoscută pentru textura sa delicată și gustul său fin. Cele mai apreciate părți ale iepurelui sunt pulpele și fileul. Pulpele, adică picioarele din spate, sunt considerate deosebit de fragede și gustoase, având o textură bogată și o […]
Friptura de iepure cu legume
PrinteazaFriptura de iepure cu legume din: carne de iepure, morcovi, cartofi, ceapa si telina.
- 2 iepuri (doar carnea)
- 8 morcovi
- 8 cartofi
- 5 cepe
- 1 cana telina taiata
Mod de preparare:
Taie carnea in bucati si pune-o intr-o cratita adanca. Adauga apa pana cand carnea este acoperita.
Taie morcovii in jumatate, apoi adauga-i in oala.
Puna si cartofii intregi, apoi ceapa.
Pune oala la fiert 2 ore, acoperita cu un capac, la foc mediu. Adauga sare si piper la final si amesteca.
Friptura se serveste calda, cu garnitura de legume si cu o salata proaspata.
Friptura de iepure cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Iepure în sos de vin
Iepure în sos de vin din: carcasa de iepure, cimbru, foi de dafin, scortisoara, lamaie, ou, sare, vin, ceapa, morcov, telina, faina, miere, cartofi, pasta de tomate, pesmet, spanac, ulei, supa de legume. Ingrediente: 1 carcasă de iepure 5 crenguțe de cimbru 7 foi de dafin 2 batoane de scorțișoară 1 lămâie 1 ou sare […]
Supă de iepure cu praz
Supă de iepure cu praz din: coaste de iepure, morcov, praz, radacina de telina, usturoi, sare, taitei, patrunjel verde. Carnea de iepure este o sursă sănătoasă de proteine și nutrienți și poate face parte dintr-o dietă echilibrată și sănătoasă. În general, carnea de iepure este considerată sănătoasă pentru consum, cu anumite limitări și precauții care […]
Pofta buna!
Nu am mancat niciodata asa ceva