Friptură inăbuşită de pui, cu garnitură de fasole verde

Printeaza

Friptură inăbuşită de pui, cu garnitură de fasole verde din: ciocanele de pui, fasole, rosii, ceapa, morcov, ulei, marar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Friptura înabusita de pui, cu garnitura de fasole verde

  • 1 kg ciocănele de pui
  • 1 kg fasole verde
  • 4 roşii
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură mărar şi pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea, ungi fiecare bucată cu ulei, presari sare şi piper, le aşezi pe toate într-o tavă, torni 2 ceşti de apă şi dai totul la cuptor, la foc iute 15-20 de minute.

In acest timp cureţi ceapa, morcovul şi fasolea verde, tai ceapa mărunt, o căleşti puţin în ulei, apoi adaugi morcovul ras şi fasolea verde. Torni şi o ceaşcă de apă şi laşi fasolea să se înăbuşe 10-15 minute.

Răstorni apoi legumele înăbuşite într-un vas rezistent la căldură, pui roşiile tăiate rondele şi dai la cuptor pentru 10-15 minute. La masă, peste friptură şi garnitura de fasole verde presari verdeaţa fin tocată.

Friptură înăbuşită de pui, cu garnitură de fasole verde

Friptura înabusita de pui, cu garnitura de fasole verde

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.