Friptura cu legume de primavara

Printeaza

Friptura cu legume de primavara din: otet, zahar pudra, piper roz, dafin, morcovi, ceapa, ulei, sare, piper, muschi de porc.

Ingrediente:

  • 200 ml oţet de vin alb
  • 150 g zahăr pudră
  • 1 linguriţă cu boabe de piper roz
  • 1 frunză de dafin
  • 8 morcovi mici
  • 8-12 cepe verzi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 4 felii de muşchi de porc

 

Mod de preparare:

Friptura cu legume de primavara: Intr-o tigaie pune oţetul de vin alb, zahărul, piperul, frunza de dafin şi lasă pe foc până începe să fiarbă. Când zahărul s-a dizolvat, ia tigaia de pe foc.

Taie morcovii în fâşii pe lungime şi curăţă ceapa. Stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi asezonează cu sare şi piper. Incălzeşte o tigaie grill şi coace legumele până se înmoaie. Pune legumele pe o farfurie şi stropeşte-le cu sosul din oţet de vin.

Crestează puţin carnea şi frige-o pe grătar. Asezoneaz-o cu sare şi piper.

Serveşte carnea cu legume.

 

Pofta buna!

 

 

Bruschete cu Avocado și Roșii – Rețetă Fresh și Sănătoasă

Rețetă Fresh și Sănătoasă din: paine integrala, avocado, rosii, ceapa rosie, usturoi, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, busuioc. Această rețetă simplă de bruschete cu avocado și roșii este perfectă pentru aperitive sau gustări sănătoase. Timp de preparare: 15 minute. Ingrediente: 4 felii de pâine integrală […]

Ajvar – Reteta Traditionala

din: ardei copti, vinete, usturoi, ulei de masline, otet de mere, sare, piper negru. Ajvar este un sos sau pastă condimentată, originar din regiunea Balcanilor din Europa de Sud-Est. Acesta este obținut în principal din ardei copt sau ardei gras copt și vinete. Aroma sa bogată și gustul intens l-au transformat […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.