coacaze proaspete, zahar, apa, drojdie pentru vin, suc de lamaie. Vinul de coacăze este o băutură tradițională și populară în multe părți ale lumii. Coacăzele sunt cunoscute pentru aroma lor intensă și gustul bogat, care se potrivesc perfect pentru a face un vin delicios acasă. Ingrediente: 1 kilogram […]
Friptura de manzat in sare cu curry
PrinteazaFriptura de manzat in sare cu curry din: file de manzat, rozmarin, curry si sare grunjoasa de mare.
Ingrediente:
- 800 g file de mânzat
- 1 rămurică de rozmarin
- 1 lingură de curry
- 2 kg sare grunjoasă de mare
Mod de preparare:
Imprăştiaţi uniform pe fundul unei tăvi o parte din sare şi jumătate din cantitatea de curry.
Legaţi carnea cu sfoară de bucătărie şi introduceţi sub ea rozmarinul spălat în prealabil.
Aşezaţi friptura pe patul de sare, presăraţi-o cu curry rămas şi acoperiţi-o în totalitate cu sare.
Daţi la cuptor la 220°C, timp de 25 de minute. Scoateţi-o din cuptor, spargeţi cu un cuţit crusta de sare şi serviţi imediat.
Friptura de manzat in sare cu curry
Poftă bună!
Branza Brie în Detaliu: Tot ce Trebuie să Știi despre Această Delicatesă Franțuzească
Branza Brie este adesea cunoscută sub numele de “Regina Brânzeturilor” și este originară din Franța. Este o brânză cu coajă albă, moale, cremoasă la interior și cu un gust delicat, ușor asemănător cu cel de ciuperci. Coaja este comestibilă și este rezultatul […]