Friptura de manzat in sare cu curry

Printeaza

Friptura de manzat in sare cu curry din: file de manzat, rozmarin, curry si sare grunjoasa de mare.

Ingrediente:

  • 800 g file de mânzat
  • 1 rămurică de rozmarin
  • 1 lingură de curry
  • 2 kg sare grunjoasă de mare

 

Mod de preparare:

Imprăştiaţi uniform pe fundul unei tăvi o parte din sare şi jumătate din cantitatea de curry.

Legaţi carnea cu sfoară de bucătărie şi introduceţi sub ea rozmarinul spălat în prealabil.

Aşezaţi friptura pe patul de sare, presăraţi-o cu curry rămas şi acoperiţi-o în totalitate cu sare.

Daţi la cuptor la 220°C, timp de 25 de minu­te. Scoateţi-o din cuptor, spargeţi cu un cuţit crusta de sare şi serviţi imediat.

 

Friptura de manzat in sare cu curry

Friptura de manzat in sare cu curry

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

 

 

Vin de casă cu coacăze

coacaze proaspete, zahar, apa, drojdie pentru vin, suc de lamaie. Vinul de coacăze este o băutură tradițională și populară în multe părți ale lumii. Coacăzele sunt cunoscute pentru aroma lor intensă și gustul bogat, care se potrivesc perfect pentru a face un vin delicios acasă.   Ingrediente: 1 kilogram […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.