Vrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 felii vrabioara de manzat 300 ml suc de rosii un morcov o ceapa o lingurita boia o lingura ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care […]
Friptura de manzat
PrinteazaFriptura de manzat din: pulpa de manzat, cimbru, praf de usturoi, busuioc, patrunjel, usturoi, piper, sare, rosii, salata.
- o bucată pulpă de mânzat
- 2 linguriţe cimbru
- 2 linguriţe praf de usturoi
- 2 linguriţe busuioc uscat
- o linguriţă pătrunjel uscat
- 3 căţei usturoi
- piper
- sare
Pentru garnitură:
- 2-3 roşii
- salată verde
Mod de preparare:
Căţeii de usturoi se feliază, iar restul ingredientelor se amestecă.
Bucata de carne se întinde pe masă, se presară amestecul de plante, sare şi piper pe partea care va fi la interior, se pun căţeii de usturoi feliaţi, se rulează şi se leagă friptura.
Se lasă la cuptor o oră.
După ce s-a pătruns, se scoate, se feliază şi se serveşte alături de roşii şi salată verde.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ceafa de manzat la gratar
Ceafa de manzat la gratar din: ceafa de manzat, oua, unt, tarhon, ceapa, otet, piper boabe, vin alb si sare. Ingrediente: ceafă de mânzat 720 g 2 ouă 200 g unt tarhon proaspăt ceapă 10 ml otet piper boabe 50 ml vin alb sare Mod de preparare: Într-o cratită se reduce ceapa tocată […]
File de manzat la gratar
File de manzat la gratar din: file de manzat, ou, usturoi, ulei de masline, patrunjel si sare. Ingrediente: 500 g file de mânzat 1 ou 1 căţel de usturoi 4 linguri ulei de măsline 1/4 legătură de pătrunjel sare Mod de preparare: Pune oul la fiert într-o crăticioară cu apă şi lasă-1 5 […]
Pofta buna!