Friptura marinata din muschi de porc

Printeaza

Friptura marinata din muschi de porc din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi.

Ingrediente:Friptura marinata din muschi de porc

  • 1,5-2 kg carne de porc
  • 2 l bere
  • 100 g muştar
  • oregano
  • curry
  • boia dulce
  • piper negru
  • sare
  • 2 căpăţâni de usturoi

 

Mod de preparare:

Carnea se taie feliuţe groase si se condimentează cu sare, piper, piperul amestec, boiaua şi oregano. Bucăţelele de carne se aşază pe rând, întinse bine, într-un vas, se adaugă curry şi puţin usturoi.

Se amestecă uşor muştarul, după care se toarnă treptat berea, ca la maioneză. După ce compoziţia a făcut spumă, se toarnă peste carnea condimentată.

Se dă la rece 1 zi.

Carnea se frige pe grătar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.