Friptura marinata din muschi de porc
PrinteazaFriptura marinata din muschi de porc din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi.
- 1,5-2 kg carne de porc
- 2 l bere
- 100 g muştar
- oregano
- curry
- boia dulce
- piper negru
- sare
- 2 căpăţâni de usturoi
Mod de preparare:
Carnea se taie feliuţe groase si se condimentează cu sare, piper, piperul amestec, boiaua şi oregano. Bucăţelele de carne se aşază pe rând, întinse bine, într-un vas, se adaugă curry şi puţin usturoi.
Se amestecă uşor muştarul, după care se toarnă treptat berea, ca la maioneză. După ce compoziţia a făcut spumă, se toarnă peste carnea condimentată.
Se dă la rece 1 zi.
Carnea se frige pe grătar.
Pofta buna!