Friptura marinata de rata din: piept de rata, dulceata de cirese, vin, ghimbir, miere, unt, ulei, sare si piper. Ingrediente: 2 piepţi de raţă 5 linguri cu dulceaţă de cireşe 1 ceşcuţă cu vin 1 linguriţă cu ghimbir ras 2 linguri cu miere 1 lingură cu unt ulei sare piper Pentru marinada: 300 ml vin […]
Friptura marinata la gratar
PrinteazaFriptura marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru.
- 4 cotlete de porc
- 1 pahar vin rosu
- sare
- piper boabe
- rozmarin
- cimbru
Mod de preparare:
Speli carnea si o tamponezi cu un servet de hartie pentru indepartarea excesului de apa.
Prepari marinata din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete.
Lasi carnea ojumatate de ora lafrigider.
Incingi gratarul si pui carnea la facut, la foc nu prea mare.
Lasi sa se rumeneasca pe fiecare parte, apoi le dai la cuptorul incins cel putin 15 minute.
Servesti fripturile calde, cu garnitura de piure din cartofi sau orice alta garnitura doresti.
Friptura marinata la gratar
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura marinata din muschi de porc
Friptura marinata din muschi de porc din: carne de porc, bere, mustar, sare, piper, oregano, usturoi. Ingrediente: 1,5-2 kg carne de porc 2 l bere 100 g muştar oregano curry boia dulce piper negru sare 2 căpăţâni de usturoi Mod de preparare: Carnea se taie feliuţe groase si se condimentează cu sare, piper, piperul amestec, […]
Pofta buna!