Friptura de miel cu cimbru si rozmarin

Printeaza

Friptura de miel cu cimbru si rozmarin din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper si condiment vegetal.

Ingrediente:

  • 1 pulpa de miel (preferabil cea din spate)
  • 5-6 catei de usturoi
  • rozmairn
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • condiment vegetal

 

Mod de preparare Friptura de miel cu cimbru si rozmarin:

Speli pulpa şi o laşi la macerat cu condimentele de mai sus timp de 3 ore.

Aşezi apoi carnea într-o tavă şi o dai la cuptor, până se rumeneşte.

Când este gata o poţi tăia felii. Este bună cu orice fel de garnitură.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.