Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte

Printeaza

O reteta de Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte din: pulpa de miel, usturoi verde, usturoi, piper, cimbru, busuioc, oregano, delikat, vin rosu, bulion de rosii si ienibahar boabe.

Ingrediente:Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte

  • 1 pulpa de miel
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 capatana usturoi
  • piper
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • delikat
  • 150 ml vin rosu
  • bulion de rosii
  • ienibahar boabe

 

Mod de preparare:

Spalati carnea sub jet de apa rece si lasati-o la scurs. Crestati apoi pulpa de miel adanc si in crestaturi adaugati catei de usturoi si condimente pe deasupra. Puneti pulpa in tava cu apa si apoi bagati-o la cuptor pentru aproximativ o ora.

Dupa acest timp, adaugati usturoi verde taiat fin, pasta de rosii, vin si condimente dupa gust. Dupa aproximativ o ora si jumatate friptura de miel va fi gata. Intoarceti pulpa din cand in cand pe partea cealalta pentru a se rumeni in mod egal pe ambele parti.

Friptura de miel se poate servi cu felii de lamaie sau cu salata de cruditati.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • friptura de miel la cuptor cu usturoi verde
  • friptura de miel la cuptor cu vin
  • friptura de miel la cuptor cu vin rosu
  • friptura de ied la cuptor cu usturoi verde

3 comentarii

  1. Ma pregatesc intens pentru friptura asta

  2. Buna rau friptura de miel, o s-o pregatesc

  3. Friptura asta o fac

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.