Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte
PrinteazaO reteta de Friptura de miel la cuptor pentru masa de Paşte din: pulpa de miel, usturoi verde, usturoi, piper, cimbru, busuioc, oregano, delikat, vin rosu, bulion de rosii si ienibahar boabe.
Ingrediente:
- 1 pulpa de miel
- 1 legatura usturoi verde
- 1 capatana usturoi
- piper
- cimbru
- busuioc
- oregano
- delikat
- 150 ml vin rosu
- bulion de rosii
- ienibahar boabe
Mod de preparare:
Spalati carnea sub jet de apa rece si lasati-o la scurs. Crestati apoi pulpa de miel adanc si in crestaturi adaugati catei de usturoi si condimente pe deasupra. Puneti pulpa in tava cu apa si apoi bagati-o la cuptor pentru aproximativ o ora.
Dupa acest timp, adaugati usturoi verde taiat fin, pasta de rosii, vin si condimente dupa gust. Dupa aproximativ o ora si jumatate friptura de miel va fi gata. Intoarceti pulpa din cand in cand pe partea cealalta pentru a se rumeni in mod egal pe ambele parti.
Friptura de miel se poate servi cu felii de lamaie sau cu salata de cruditati.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura de miel la cuptor cu usturoi verde
- friptura de miel la cuptor cu vin
- friptura de miel la cuptor cu vin rosu
- friptura de ied la cuptor cu usturoi verde
Ma pregatesc intens pentru friptura asta
Buna rau friptura de miel, o s-o pregatesc
Friptura asta o fac