Ratatouille cu aroma de oregano din: ulei, vinete, zucchini, ceapa, ardei grasi, usturoi, rosii, masline, oregano, sare, piper. Ingrediente: 90ml ulei 360gr vinete taiate cuburi 360gr zucchini, feliat 1 ceapa, tocata 2 ardei grasi, taiati fasii 3 catei usturoi 1 cutie rosii maruntite 1 cutie masline, feliate 1 1/2 lingurite oregano uscat 1/2 lingurita sare […]
Friptura de miel cu miere
PrinteazaFriptura de miel cu miere din: pulpa de miel, usturoi, cimbru uscat, rozmarin, sare, piper, miere si ulei.
Ingrediente:
- 1 pulpa de miel ( 1,5 kg)
- 8 catei de usturoi
- cimbru uscat
- rozmarin
- sare
- piper
- 6 linguri de miere
- ulei
Mod de preparare:
Friptura de miel cu miere: Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi.
piseaza toate bine, in mojar, si cu amestecul rezultat se unge bine carnea.
Se sareaza. Se pune intr-o tava cu 1 pahar de apa si se da la cuptor pentru circa o ora. Cand e gata, se taie felii si se serveste cu salata verde.
Poftă bună!
Ciorbă de Perișoare Autentică: Rețetă Tradițională și Nutrițională
Ciorbă de Perișoare Autentică: Rețetă Tradițională și Nutrițională din: carne tocata de vita sau porc, oua, orez, patrunjel, ceapa, morcovi, cartofi, bulion, sare, piper, leustean. Ingrediente: 500g carne tocată de vită sau porc 2 ouă 50g orez 1 legătură de pătrunjel 1 ceapă mare 2 morcovi 2 cartofi 2 linguri de bulion sare, piper și […]