Friptura de miel cu rozmarin

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de friptura de miel cu rozmarin din: cotlete de miel, unt, usturoi, rozmarin si sare.

Ingrediente:Friptura de miel cu rozmarin

  • 5 cotlete de miel
  • 100 g unt
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura de rozmarin proaspat
  • sare

Mod de preparare:

Cotletele se curata de grasime si se pun intr-o tava. Se pun la cuptor la foc potrivit circa cinci minute. Se scot , se impung si se pun catei de usturoi  in friptura.

Se ung cu untul topit in prealabil si se presara rozmarin si sare. Se asaza din nou in tava de cuptor si se acopera vasul cu o folie de aluminiu si se lasa sa se patrunda circa 40 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.