Friptura de miel la tava cu rozmarin, cuisoare si tarhon

Printeaza

Friptura de miel la tava cu rozmarin, cuisoare si tarhon: Cureţi de pieliţe pulpa de miel, o speli şi o ştergi cu un ştergar curat.

O freci cu lămâie, pudrezi cu boia, sare, piper, rozmarin, cuişoare şi o laşi o oră cu aceste mirodenii.

Ungi tava cu ulei de măsline, aşezi pulpa în tavă şi o coci la foc nu prea iute.

Din când în când stropeşti cu zeama din tavă, pentru a prinde o crustă aurie.

Când este aproape gata măreşti focul şi adaugi puţin tarhon tocat sau tarhon uscat.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.