Friptura de miel la tava

Printeaza

O reteta de friptura de miel la tava din: carne de miel, untura, sare si usturoi.

Ingrediente:Friptura de miel la tava

  • 1,5 kg carne de miel (pulpe)
  • 1-2 linguri de untura
  • sare
  • cativa catei de usturoi

Mod de preparare:

Se spala carnea, se sareaza si se lasa sa stea jumatate de ora. Se unge o tava cu untura, se aseaza pulpele de miel, se toarna 2-3 linguri de apa si se da la cuptor la foc mic, apoi mai mare pentru cafriptura sa prinda coaja.

Cand s-a fript, se scoate din tava si se aseaza pe farfuria de servit. In tava se toarna cateva linguri de apa si cativa catei de usturoi pisat.

Se pune tava la foc, se lasa sa dea un clocot, se trece zeama prinsita si se toarna peste friptura. Se serveste cu garnitura de legume.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.