Tartar de Somon cu Ghimbir și Avocado din: somon, avocado, ghimbir, suc de lamaie, ulei, sare, coriandru. Tartarul este un exemplu de eleganță culinară, combinând texturi fine și gusturi delicate într-un echilibru perfect. Această rețetă reușește să impresioneze prin simplitatea sa, fiind ideală pentru ocazii speciale sau când dorești să aduci un strop de rafinament […]
Friptura de miel cu vin
PrinteazaFriptura de miel cu vin din: supa de carne, vin alb, costita afumata, morcov, ceapa, unt, carne de miel, sare, piper, cimbru si boia de ardei dulce.
Ingrediente:
- supă de carne 1 ceasca
- vin alb 1 pahar
- costiţă afumată 100 g
- morcov 1
- ceapă 1
- unt 100 g
- carne de miel 1 kg
- sare
- piper
- cimbru
- boia de ardei dulce
Mod de preparare:
Friptura de miel cu vin: scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica.
asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga untul si se rumeneste 45-60 minute. strecoara sosul. scoate sforicica. Se taie felii.
serveste fierbinte cu diverse garnituri: sote de legume, pireuri, orez sau salate.
Pofta buna!
Dieta Antiinflamatoare: Meniu Detaliat pentru O Săptămână de Mese Sănătoase
Dieta Antiinflamatoare: Meniu Detaliat pentru O Săptămână de Mese Sănătoase. Inflamația cronică este asociată cu numeroase afecțiuni de sănătate, de la boli cardiovasculare și diabet, până la afecțiuni autoimune și depresie. Adoptarea unei diete antiinflamatorii poate juca un rol esențial în controlul și prevenirea acestor condiții. Principiile Dietei Antiinflamatorii Dieta antiinflamatoare se concentrează pe consumul […]
Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată
Feta cu Pătrunjel: Rețeta Aromată din: branza feta, patrunjel, usturoi, ulei de masline, ardei iute. Daca esti in cautarea unei gustari rapide si delicioase, Branza Feta cu Patrunjel este solutia perfecta! Aceasta reteta aduce impreuna savoarea branzetii Feta, aromele proaspete ale patrunjelului si o nota picanta data de ardeiul iute. Aceasta pasta aromata poate fi […]