O reteta de friptura de vita cu salata mixta din: antricot de vita, sare grunjoasa, salata verde, cicoare si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 1 bucată antricot de vită groasă de 4 cm sare grunjoasă pentru salată: 1 salată verde 1 cicoare roşie (radicchio) 4 linguri ulei de măsline extravirgin Mod de preparare: Dacă […]
Friptura mixta la gratar
PrinteazaFriptura mixta la gratar din: muschi de porc, muschi de vita, pulpe de pui, sare, piper, oregano, cimbru, ulei.
- 200-300 g muschi de porc
- 200-300 g muschi de vita
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- oregano
- cimbru
- 1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Speli toata carnea, o cureti si o tai in felii groase, pe cea de vita de 1 cm si pe cea de porc de 1,5-2 cm grosime.
Cureti pulpele de pui, le speli si le tapetezi cu un servet absorbant.
Condimentezi fiecare bucata de carne dupa preferinta, iar carnea de vita o bati cu ciocanul de snitele.
Apoi lasi carnea la marinat timp de 1 ora.
Ungi bucatile de carne cu putin ulei si le asezi pe gratarul foarte bine incins.
Lasi fiecare bucata cate 7-10 minute pe fiecare parte si servesti carnea imediat cu salata proaspata.
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână
Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata, ou, sare, piper, cimbru, maghiran, ciuperci, unt, faina si supa. Ingrediente: 1 chifla veche de-o zi 3 cepe 4 linguri ulei 1 kg carne tocata mixta 1 ou sare piper 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita maghiran uscat 250 g ciuperci Champignon […]
Pofta buna!