Friptura mixta la gratar

Printeaza

Friptura mixta la gratar din: muschi de porc, muschi de vita, pulpe de pui, sare, piper, oregano, cimbru, ulei.

Ingrediente:Friptura mixta la gratar

  • 200-300 g muschi de porc
  • 200-300 g muschi de vita
  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 1-2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli toata carnea, o cureti si o tai in felii groase, pe cea de vita de 1 cm si pe cea de porc de 1,5-2 cm grosime.

Cureti pulpele de pui, le speli si le tapetezi cu un servet absorbant.

Condimentezi fiecare bucata de carne dupa preferinta, iar carnea de vita o bati cu ciocanul de snitele.

Apoi lasi carnea la marinat timp de 1 ora.

Ungi bucatile de carne cu putin ulei si le asezi pe gratarul foarte bine incins.

Lasi fiecare bucata cate 7-10 minute pe fiecare parte si servesti carnea imediat cu salata proaspata.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptură de vită cu salată mixtă

Friptură de vită cu salată mixtă

O reteta de friptura de vita cu salata mixta din: antricot de vita, sare grunjoasa, salata verde, cicoare si ulei de masline extravirgin. Ingrediente: 1 bucată antricot de vită groasă de 4 cm sare grunjoasă pentru salată: 1 salată verde 1 cicoare roşie (radicchio) 4 linguri ulei de măsline extravirgin   Mod de preparare: Dacă […]

Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână

Friptură tocată cu sos de ciuperci şi smântână din: chifla, ceapa, ulei, carne tocata, ou, sare, piper, cimbru, maghiran, ciuperci, unt, faina si supa. Ingrediente: 1 chifla veche de-o zi 3 cepe 4 linguri ulei 1 kg carne tocata mixta 1 ou sare piper 1 lingurita cimbru uscat 1 lingurita maghiran uscat 250 g ciuperci Champignon […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.