Friptură de Porc cu Rozmarin și Cartofi din: cotlet de porc, cartofi, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, frunze de rozmarin. Friptura de porc cu rozmarin și cartofi este un fel de mâncare reconfortant și plin de arome, potrivit pentru o cină în familie sau pentru ocazii speciale. Acest fel de mâncare simplu de […]
Friptura cu mustar
PrinteazaFriptura cu mustar din: muschi de vita, unt, mustar, concentrat de vita, usturoi, ceapa, ardei gras, cimbru, sare si piper.
Ingrediente:
- 700 g muschi de vita
- 2 linguri unt
- 2 linguri mustar
- 2 cuburi concentrat vita
- 2 catei usturoi
- o ceapa
- un ardei gras rosu
- un ardei gras galben
- o lingurita cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se amestecă untul, muştarul, un cub concentrat şi usturoiul pisat.
Carnea se curăţă de pieliţe, se pune într-un vas şi se unge cu amestecul de unt. Se presară cimbru, ceapa tăiată mărunt, sare şi piper.
Se acoperă vasul cu o folie şi se dă la rece pentru 3 ore.
Se pune carnea la cuptor 15 minute la foc mare şi apoi se adaugă ardeii tăiaţi cuburi.
Se presară cubul de concentrat rămas şi se adaugă 400 ml apă. Se lasă la cuptor o oră.
Dupa coacere, friptura se serveste taiata felii.
Friptura cu mustar
Pofta buna!
Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit
Friptură de Porc cu Sos de Ciuperci – Rețetă Ușor de Pregătit din: cotlet de porc, ciuperci, ceapa, usturoi, smantana, unt, ulei de masline, sare, piper, frunze de patrunjel. Această rețetă de friptură de porc cu sos de ciuperci este o opțiune perfectă pentru cinele în familie sau pentru a impresiona la ocazii speciale. Sosul […]