O reteta gustoasa de friptura de oaie cu: tarhon verde, sare, piper, ceapa, telina, morcov, rosii, fasole verde, ulei, patrunjel. Ingrediente: 600g pulpă de oaie 2 cepe mici 1 telină 1 morcov 3 roşii 200g fasole verde 100 ml ulei 1 leg pătrunjel sare piper Mod de preparare: Curăţaţi carnea de pielite şi tendoane, spălaţi-o […]
Friptura de oaie
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura de oaie din: pulpa de oaie, slanina afumata, sare, piper boabe, vin alb, suturoi, boia dulce, ulei si supa de zarzavat.
Ingrediente
- 1 pulpa de oaie
- 200 g slanina afumata
- sare
- piper boabe
- 1 cana vin alb
- usturoi
- 1 lingurita boia dulce
- 1 cana ulei
- 1 cana supa de zarzavat
Mod de preparare
Spalati pulpa de oaie in mai multe ape reci , o curatati de oase si de pielite, o desfaceti cu lama cutitului si o impanati cu felii de slanina si catei de usturoi.
Sarati si piperati usor carnea, o strangeti la loc sub forma de sul si o legati cu o sfoara subtire si curata.
Puneti pulpa astfel pregatita intr-o forma de sticla incasabila si o acoperiti cu o cana de supa de zarvazat si cu o cana de ulei.
Adaugati cateva boabe de piper si o lingurita de boia dulce si introduceti in cuptorul cald ca sa se coaca, la foc potrivit, timp de o ora dupa care adaugati vinul alb si o crenguta de cimbru.
Cand friptura s-a rumenit frumos, o scoateti din cuptor, scoateti ata cu care a fost legata la inceput, o taiati felii si o serviti direct din vasul in care a fost facuta.
Poftă bună!
Poate te intereseaza si:
Friptura de oaie
O reteta delicioasa de friptura de oaie din: pulpa de oaie, slanina afumata, sare, piper boabe, vin alb, suturoi, boia dulce, ulei si supa de zarzavat. Ingrediente 1 pulpa de oaie 200 g slanina afumata sare piper boabe 1 cana vin alb usturoi 1 lingurita boia dulce 1 cana ulei 1 cana supa de zarzavat […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- friptura de oaie
- friptura oaie
e buna friptura de oaie