Friptura cu omleta

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura cu omleta din: carne macra de porc, oua, branza sau cascaval, patrunjel verde, ulei, piper si condimente.

Ingrediente:Friptura cu omleta

  • kg carne macră de porc
  • 5 ouă
  • 100 g brânză sau caşcaval
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 cană ulei
  • piper
  • condimente, după gust

 

Mod de preparare:

Carnea, bine spălată, o desfaci cu grijă cu un cuţit bine ascuţit, o baţi bine cu bătătorul şi o condi­mentezi. Rulezi carnea cu grijă şi o legi cu o aţă de bumbac.

Intro­duci tava cu carnea rulată în cup­torul bine încins, pentru 45-50 de minute. Când e gata, scoţi car­nea, desfaci aţa şi introduci car­nea cu partea friptă în sus.

Baţi 5 ouă spumă, adaugi Delikat Le­gume după gust şi faci o omletă pe care o pui peste friptură. Razi deasupra brânza sau caşcavalul şi presari pătrunjel verde tocat fin.

Rulezi din nou, legi şi pui din nou la copt carnea până capătă o crustă aurie.

Din când în când, stropeşti friptura cu sosul din tavă. Când se răceşte, tai friptura felii.

Friptura cu omleta

Friptura cu omleta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.