Friptura de pasare cu struguri din: pulpe de pasare, vin, struguri, muguri de pin, unt, sare, cimbru, piper, usturoi. Ingrediente: 1 kg pulpe de pasăre 200 ml vin 100 ml vin roze 2 ciorchini de struguri 100 g muguri de pin 200 g unt sare cimbru piper măcinat şi boabe 1 căpăţână usturoi Mod de preparare: […]
Friptura de pasare la cuptor
PrinteazaFriptura de pasare la cuptor din: piept de gaina, morcov, patrunjel, cartof, ardei, rosie, usturoi, ulei.
- 200 g piept de găină
- 1/2 morcov
- 1/2 pătrunjel
- 1 cartof
- 1 felie ardei
- 1 roşie
- 1/2 căţel usturoi
- 15 g ulei
Mod de preparare:
Se fierbe carnea cu zarzavatul, ca pentru rasol.
Se scurge, se dă la cuptor, într-o tavă cu ulei, cu 2-3 linguri de apă, puţin usturoi strivit şi se lasă pana începe să se rumenească.
Se serveşte cu pireu de cartofi fără sare şi salată verde fără sare.
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptură de pasăre cu afine şi mere
O reteta delicioasa de friptura de pasare cu afine si mere din: gaina sau pui, slanina, unt, ceapa, cimbru, foaie de dafin, smantana, afine, mere, sare si piper. Ingrediente: 1 găină sau 1 pui 250 g slănină 40 g unt 3 cepe 1 linguriţă cimbru 1 foaie de dafin 1/2 kg smântână 250 g afine […]
Friptura de rata cu vin din: rata, unt, mere, prune, pere, vin, sare. Ingrediente: 1 raţă 3 linguri cu unt 2 mere 10 prune 2 pere 1 pahar cu vin sare Mod de preparare: Curăţaţi raţa de pene şi de fulgi, treceţi-o prin flacără mare ca să se pârlească puful mărunt . Despicaţi pieptul […]
Pofta buna!