Friptura de pasare la cuptor

Printeaza

Friptura de pasare la cuptor din: piept de gaina, morcov, patrunjel, cartof, ardei, rosie, usturoi, ulei.

 

Ingrediente:Friptura de pasare la cuptor

  • 200 g piept de găină
  • 1/2 morcov
  • 1/2 pătrunjel
  • 1 cartof
  • 1 felie ardei
  • 1 roşie
  • 1/2 căţel usturoi
  • 15 g ulei

 

Mod de preparare:

Se fierbe carnea cu zarzavatul, ca pentru rasol.

Se scurge, se dă la cuptor, într-o tavă cu ulei, cu 2-3 linguri de apă, puţin usturoi strivit şi se lasă pana începe să se rumenească.

Se serveşte cu pireu de cartofi fără sare şi salată verde fără sare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de curcan in sos de mere

Friptura rece de pasare

Friptura de pasare aromata

Friptura de pasare cu struguri

Friptura de pasare cu struguri din: pulpe de pasare, vin, struguri, muguri de pin, unt, sare, cimbru, piper, usturoi. Ingrediente: 1 kg pulpe de pasăre 200 ml vin  100 ml vin roze  2 ciorchini de struguri 100 g muguri de pin  200 g unt  sare cimbru piper măcinat şi boabe  1 căpăţână usturoi   Mod de preparare: […]

 

Friptura de pasare cu mere

Friptură de pasăre cu afine şi mere

O reteta delicioasa de friptura de pasare cu afine si mere din: gaina sau pui, slanina, unt, ceapa, cimbru, foaie de dafin, smantana, afine, mere, sare si piper. Ingrediente: 1 găină sau 1 pui 250 g slănină 40 g unt 3 cepe 1 linguriţă cimbru 1 foaie de dafin 1/2 kg smântână 250 g afine […]

Friptura de rata cu vin

Friptura de rata cu vin

Friptura de rata cu vin din: rata, unt, mere, prune, pere, vin, sare.   Ingrediente: 1 raţă 3 linguri cu unt 2 mere 10 prune 2 pere 1 pahar cu vin sare   Mod de preparare: Curăţaţi raţa de pene şi de fulgi, treceţi-o prin flacără mare ca să se pârlească puful mărunt . Despicaţi pieptul […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.