Friptură picantă

Printeaza

In 50 ml coniac se pun 10 boabe de piper, 8 cuisoare, 1 lingurita scortisoara si 2-3 lingurite condimente. Amestecul se pune peste o bucata de pulpa de porc (de 800-1000 g), lasand-o la macerat o ora.

Intr-o tava se pun 2 cepe taiate rondele, 350 g rosii taiate felii, 250 g cartofi taiati, 200 g ceafa taiata cubulete, 100 g masline, peste care se asaza carnea. Se stropeste cu 8 linguri ulei, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 3 ore.

Friptură picantă

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.