Friptura de piept de pui cu ciuperci

Printeaza

Friptura de piept de pui cu ciuperci

Ingrediente:

  • 80g piept de pui
  • 150g ciuperci
  • 100g rosii
  • 1 usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1ceapa
  • 1 lingura zeama lamaie

 

Mod de preparare:

Friptura de piept de pui cu ciuperci: Carnea se taie felii suptiri, ciupercile cuburi, la fel si ceapa, usturoiul si rosiile decojite in prealabil. Intr-o tigaie se frigecarneadupa carese scoate se condimenteaza si se aseaza pe o farfurie.

Legumele se calesc si ele, se condimenteaza, se aduga rosiile si se mai fierb putin se adauga carnea si se mai fierb 1-2 minute.

Garitura orez natur fiert.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.