Friptura de porc cu prune si caise din: cotlet de porc, prune, caise, ceapa, nuca, unt, scortisoara, sare, piper, vin. Ingrediente: 1,5 kg cotlet de porc 20 de prune uscate 14-16 caise uscate 2 cepe 200 g miez de nucă 2 linguri cu unt 1 lingură cu scorţişoară pulbere 1 linguriţă cu sare 1 linguriţă cu piper […]
Friptură de porc cu ananas si rozmarin
PrinteazaFriptură de porc cu ananas si rozmarin din: pulpa de porc, apa, usturoi, ceapa, unt, ananas, foi de dafin, rozmarin, sare si piper.
- 700 g pulpă de porc
- 2 căni cu apă
- 3 căței de usturoi
- 2 cepe
- 100 g unt
- ananas
- 2 foi de dafin
- rozmarin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregătește un amestec din 2 căni cu apă rece, foi de dafi n, rozmarin, sare, piper și usturoi tăiat.
Crestează carnea și las-o la macerat 3 ore.
Așaz-o apoi într-o tavă cu unt topit. Presară ceapă tocată și lasă la cuptor timp de 30-40 de minute.
Pune pătrunjelul într-un mojar cu sare, usturoi și zdrobește bine.
Toarnă treptat ulei de măsline și amestecă până obţii o pastă.
Îndepărtează ceapa din friptură și toarnă sosul de verdeţuri.
Pentru a fi mai deosebită, servește friptura cu sos, ceapă tocată și ananas.
Friptură de porc cu ananas si rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Friptura de porc cu prune si caise
Friptura de porc marinata la gratar
Friptura de porc marinata la gratar din: cotlete de porc, vin rosu, sare, piper boabe, rozmarin, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc 1 pahar vin rosu sare piper boabe rozmarin cimbru Mod de preparare: Prepari marinada din vinul rosu, amestecat cu boabele de piper, sarea, cimbrul si rozmarinui taiate si asezi cotletete. Lasi carnea […]
Friptura de porc cu sote de cartofi
Friptura de porc cu sote de cartofi din: friptura de porc, sare, unt, patrunjel, cartofi rosii, ulei de rapita, usturoi. Ingrediente: 1 bucata friptura de porc sare 1 lingurita unt patrunjel proaspat tocat, dupa gust 500gr cartofi rosii, mici 1-2 lingurite ulei de rapita patrunjel tocat si usturoi, pentru servire Mod de preparare: Spalati […]
Pofta buna!