Friptura de porc cu ardei copti

Printeaza

Friptura de porc cu ardei copti din: cotlete de porc, ardei gras, sare, rozmarin, masline.

Ingrediente:

  • 2 cotlete de porc
  • 4 ardei grasi sau capia
  • sare
  • piper
  • rozmarin proaspat
  • masline

 

Mod de preparare:

Speli carnea si apoi o tamponezi cu hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de apa.

Incingi grătarul. Speli ardeii, îi pui întregi pe grătar sau pe plită şi îi laşi până când coaja începe să se ardă pe alocuri şi să se desprindă de pulpă.

Ii iei de pe grătar, îi dai cu sare şi îi pui într-o pungă pe care o închizi la capăt.

După câteva minute îi poţi scoa-te şi descoji mult mai uşor.

Aşezi bucăţile de carne pe grătar şi le laşi să se pătrundă bine pe fiecare parte.

Ardeii îi poţi pune întregi sau fâşii în farfurii.

 

Friptura de porc cu ardei copti

Friptura_de_porc_cu_ardei_copti

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.