Friptura de oaie cu legume din: carne de oaie, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, ulei de masline, sare, piper, rozmarin, cimbru, oregano. Aceasta reteta delicioasa de friptura de oaie cu legume este o alegere excelenta pentru iubitorii de carne, fiind bogata in proteine si gust. Carnea de oaie se combina perfect cu legumele coapte si aromele […]
Friptura de porc cu broccoli si smantana
PrinteazaFriptura de porc cu broccoli si smantana din: broccoli, carne de porc, supa de ceapa si smantana.
Ingrediente:
- 300 g broccoli
- 4 felii carne de porc
- 1 plic supa de ceapa
- 400 ml smantana
Mod de preparare:
Se încinge la 200° C. Se spală carnea de porc, se şterge cu un prosop de hârtie şi feliile se aşază una lângă alta într-o formă de sufleu; se repartizează deasupra broccoli.
Praful de supă se amestecă împreună cu smântână şi se toarnă pe carne. Se coace 25 min. Se serveşte cu orez, paste sau pâine
Friptură de vită în unt din: vrabioara de vita, sare grunjoasa, ulei de masline extravirgin, unt. Ingrediente: 1 bucată vrăbioară, groasă de 2 degete (de 250 g) sare grunjoasă ulei de măsline etravirgin 100 g unt Mod de preparare: Se presară sarea peste bucata de carne şi apoi se stropește cu […]
Friptura de miel cu lamaie si usturoi
Friptura de miel cu lamaie si usturoi din: fripturi de miel, ulei de masline, morcov, telina, cimbru, usturoi, coaja de lamai, pasta de tomate, rosii, supa de miel, otet balsamic. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier […]
Pofta buna!
O idee interesanta cu friptura de porc, o sa incerc si eu
Buna, buna, si mie-mi place